Catatan Kecil

LiVe is SimPle… makE a choiCe, doN’t Look bAck, and Do yoUr beSt.

Welcome to The Mosaic of Indonesia

with 12 comments

poster_ice-resize-2

Indonesian Culture Exhibition (ICE) 2009 will be performed on 12 and 13 March, 2009. ICE is an annual exhibition and performance from Indonesian Student Association of National Taiwan University of Science and Technology (NTUST). Theme of this year event is “The Mosaic of Indonesia” with Rhino (Badak) as the logo. This year, the committee also perform Indonesian singing competition. The song is Rasa Sayange in Chinese version. Detail singing competition is available at www.ntust-isa.org.

Event Details

Venue : NTUST International Building Ground Flour

Date : March 12 and 13, 2009 (10.00 am – 8.00 pm)

Thursday – March 12, 2009 :

  • 10.00 – 20.00 : Exhibition
  • 10.00 – 12.00 : Snack serving
  • 13.00 – 13.30 : Traditional games (session 1)
  • 13.30 – 14.30 : Cooking workshop
  • 14.30 – 15.30 : Angklung workshop
  • 16.30 – 17.00 : Traditional games (session 2)
  • 17.00 – 20.00 : Indonesian traditional drink serving
  • 17.00 – 18.00 : Snack serving
  • 17.00 – 18.00 : Making Ketupat workshop
  • 18.00 – 20.00 : Singing competition

Friday – March 13, 2009 :

  • 10.00 – 20.00 : Exhibition
  • 10.00 – 14.00 : Snack serving
  • 10.00 – 14.00 : Traditional games (session 3)
  • 11.00 – 12.00 : Making Ketupat workshop
  • 12.30 – 13.30 : Food decoration competition
  • 13.30 – 14.30 : Cooking workshop
  • 16.30 – 20.00 : Performance

Last year event information available here.

*This posting is an invitation to all readers to come to our events.

Written by nRa

Thursday, March 12, 2009 at 2:11 am

12 Responses

Subscribe to comments with RSS.

  1. Semoga sukses!!!
    Mari bergandeng tangan untuk satu nama … Indonesia!

    nRa

    Thursday, March 12, 2009 at 2:16 am

  2. Bravo Bravo ..
    Sekalian dipatenkan kuat-kuat ..
    Jangan sampe ada yang ngiler trus diaku-aku lagi🙂

    Muzda

    Thursday, March 12, 2009 at 2:44 am

  3. Pesawat dan akomodasi ditanggung panitia?😛

    dnial

    Thursday, March 12, 2009 at 1:07 pm

  4. Selamat deh buat Pamerannya….

    Wah..hari in terakhir, ya ?
    Pada banyak yang dateng, gak, Nra ?

    Making ketupat ?
    hm..hm…
    Bakal ada yang jadi juragan ketupat, nih…he…he..

    Putri

    Friday, March 13, 2009 at 1:34 pm

  5. di tunggu photo2nya ^__^

    yuher

    Friday, March 13, 2009 at 11:56 pm

  6. @ muzda : apanya yg dipatenkan nih? nama acaranya? ato isi2 acaranya? kita orang Indonesia tuh baek2, jadi klo memang tetangga kita mau mengambil milik kita yah kasih aja lah, itung2 sedekah.

    @ dnial : BDD (Bayar Duite Daniel)

    @ putri : alhamdulillah, rame banget yang datang put. Melebihi target panitia. Semoga tahun depan lebih sukses lagi. Pengen sih jadi juragan ketupat dsini, tapi pajaknya mahal. hehehe.

    @ yuher : nyari foto ku? wah … bakalan susah sepertinya🙂

    nra

    Saturday, March 14, 2009 at 12:12 am

  7. ICE 2009 tak akan indah tanpa tarianku,,,
    hahahhahhaha..
    iku aku kerasukan roh mas Heri ;p

    ICE 2009 tak akan sukses tanpa fotografer seperti mas Hendra🙂
    tapi aku jarang difoto,, sibuk moto yg ‘lain’😀

    niken

    Saturday, March 14, 2009 at 10:01 pm

  8. kereen, ada eksibisi Indo di Taiwan..
    rasa sayange versi cina, gimana jadinya yak🙄

    phiy

    Saturday, March 14, 2009 at 11:48 pm

  9. @ niken : “ICE 2009 tak akan sukses tanpa fotografer seperti mas Hendra” … hahaha, tahun depan mo nari ato mo jepret2? sori … kemaren itu banyak request foto (panitia), kan udah ada rekaman niken nari ;))

    @ phiy : liat aja linknya phiy : ntust-isa.org itulah jadinya🙂

    nra

    Monday, March 16, 2009 at 12:52 am

  10. Yahh.. Ada yg ketinggalan acara neh..! Hiks..
    *macam betuuull..aja*

    Selamat buat kesuksesan ICE 2009-nya ya nRa.. Semoga tahun depan lebih berjaya lagi..;)

    Jayalah Indonesia-ku..!

    UchiE

    Tuesday, March 17, 2009 at 8:44 am

  11. @ uchie : makasih supportnya bu dokter

    nRa

    Tuesday, March 17, 2009 at 7:07 pm

  12. wah keren2 nih mahasiswa indo yg di NTUST… duhhh jadi pengennnn… hehehhe… Coba kalo saya disana… *menangis terseduh-seduh*

    Salut2 buat kalian… saya cuman bisa nitip nama indonesia disana ya..

    adiwenatb

    Wednesday, March 25, 2009 at 11:47 pm


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: